атрактивна ароматна баня
баня с подово отопление
баня с черен мрамор
баня ретро стил
баня с мраморна камина
баня с оригинални корнизи
баня с панорамна гледка
баня стил стар трек
грузинска баня
модерна еко баня

Баня 7 – Скромна и минималистична  са думите за тази баня, която има съвсем нови фитинги и класически  линии.

Баня 8 - Баня на приземния етаж с потънало джакузи в грозински стил. Отпускайки се блаженно, можете да се възхищаваме на ламперията, вратите и корнизите, а защо не и поглед към градината.

Баня 9 - Остъклена баня с подово отопление и гледка,гарантираща неприкосновеността на личния ви живот. Bookmark and Share

Баня 10 - Баня с мраморна камина от 19 век и вана от мед. 

Екстравагантни, модерни къщи с бани

Баня 1 - Това е грузинска антична баня изцяло от мед с махагон, по модел на Томас Crapper с тоалетната от същият стил.

Баня 2 - "Безсрамно пищна"- така агент по недвижимите имоти описва тази баня. Тя е 55 инча широка и е цялата от черен мрамор. В помещението има 40 инчова Тв плазма.

Баня 3 – Душа на тази баня прилича на Star Trek Transporter, използван от екипажа като "лъч" около галактиката.Тя е в съответствие с останалата част на дизайна на  всичките спални като на тези на кралица Ана.

Баня 4 - Сравнително компактна и съвременна, разполагаща с еко-машинарии, които доминират. Има въздушна термопомпа, зелени системи за вентилация и дизайн, който подчертава естествената светлина.

Баня 5 – Последен писък на модата, бани в новата част на Лондон с монтаж на апартаменти от 31 до 34-тия етажа. С прозорци от пода до тавана, баните са с невероятна гледка. Стъклото предпазва от любопитните погледи.

Баня 6 - Запалете ароматни свещи и се опитайте да усетите аромата на солите във ваната.Почувствайте тази драматична баня, която има търкаляща се топка за масаж на краката, душ-кабина от полиран камък, двойни мивки и чифт гравирани дървени сфинксове, носещи мивката.Тоалетната е поставена върху дървен трон.

eXTReMe Tracker