Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени
Къши подходящи за влюбени

Тази малка къщурка в Глочестър с около 550 кв. фут пространството, може да се похвали с каменна камина, място до прозореца, и лятна къща за любителите на чистият селски въздух.Тя е в едно село, идеално за разходки.Може да изглежда уютна, но този сламен дом има четири спални, както и големи градини, които се намират на гърба на къщата, както и прилежащата река.Няма съмнение в нейните романтични пълномощия, особено оригиналните греди на главната спалня.Има три спални на втория етаж и една на долния етаж в тухлите от 18-ти век. Тя разполага с експонирани греди на тавана и две бани. Ако вашата романтика прерастне в цяло племе от деца, разрешението е за разширяване чрез добавяне на допълнителна спалня и стая за прием.

Къщи за прекарване на празника на влюбените

Забравете розите и шоколада и се насладете на тази хубава двустайна къща - идеален подарък за любовта на живота ви. Имотът се намира в Западен Съсекс и има градини с атрактивно южно изложение, както и оф-роуд за паркинг на няколко превозни средства.Ако искате вашата къща да има романтичен привкус, не поглеждайте друга.

Един от предишните собственици на тази великолепна къща от 15-и век край езерото я е построил във формата на сърце. Имотът е почти 70 акра и вътре в главната къща има спирални каменни стълби, камини, изложени каменни стени и оригинални греди. Налице е също и изба за вино и три спални.

Този тристаен дом е в подножието на планината Moel Gynghorion. Той има впечатляваща гледка към близкия проход и околните хълмове.

Водата идва директно от планинския поток, преминава през турбина и влиза в самата къща. Какво по-хубаво място за романтичен живот.Можете да достигне тази къща с лодка, това място е за по търпеливите. Има три спални, веранда, малък изглед към брега, панорамна гледка към полуостров Ardnamurchan и четири акра земя, включително гори.Тази къща има шест спални от 18-ти век, намира се на няколко километра западно от Плимут и е най-подходяща за семейства. Тези, които търсят по-интимната среда, обаче, може да избягат в една от трите съседни вили.

Weatherills е една от най-старите къщи на острова с фасада в колониален стил и безупречен интериор.

Нейната история е пропита от романтика. Земята първоначално е купена от пират, който бил влюбен в местно момиче, който се превръща в уважаван гражданин. Bookmark and Share

eXTReMe Tracker

Полезни връзки: Моята Вселена | Градове | Копувачи и продавачи | Трафик-БГ | Анализи